Groepsreizen Mozambique

Een van de meest eenvoudige manieren om Mozambique te ontdekken is deel te nemen aan een (avontuurlijke) groepsreis.  Via Tongasabi Safaris kunnen we je diverse mooie Mozambique reizen aanbieden.

14 dagen comfortabele rondreis v.a. 1495 Euro p.p. + 1200 ZAR  (local payment)
Strand en safari gaan hand in hand in deze 14-daagse rondreis door Mozambique en Zuid-Afrika. De reis gaat langs de geweldige stranden van Kosi Bay in Zuid-Afrika en de tropische palmstranden van Praia de Barra in Mozambique. Lees meer!

14 dagen avontuurlijke rondreis trans frontier 4×4 truck v.a. 1645 Euro p.p.
Deze rondreis combineert Zuid-Afrika’s wereldberoemde Kruger National Park en Hluhluwe National Park met nog niet massaal bezochte delen van Mozambique waaronder het nog onontdekte Transfrontier Peace Park, Xai Xai en de hoofdstad Maputo. Lees meer!

22 dagen Livingstone – Johannesburg met safari truck v.a. 1985 Euro + USD 300 p.p. 
Een avontuurlijke rondreis door  Zambia, Malawi, Mozambique en Zuid-Afrika in een expeditie safari truck. Startpunt van deze reis zijn de Victoria Falls in Zambia en eindpunt van deze rondreis door Zuidelijk Afrika is Johannesburg in Zuid-Afrika. Een van de hoogtepunten tijdens deze rondreis is een kanotocht op de Zambezi rivier.  Lees meer!

24 dagen Southern Circle rondreis met safari truck v.a. 2095 Euro p.p.
Het wildrijke Botswana, de wereldberoemde Victoria Falls, kanoën tussen de nijlpaarden en olifanten in Zambia, de verlaten stranden van Mozambique en natuurlijk op safari in het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Slechts een paar hoogtepunten uit deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijk Afrika. Lees meer!